De Werelt GamesDe Werelt Games

Escaperoom

Escaperoom

Durf jij te ontsnappen uit de Escaperoom? Het leukste uitje voor een kleine groep!

NIEUW: Er zijn nu twee escaperooms op onze locatie! Onze eerste escaperoom heeft als thema restaurant. Onze tweede escaperoom heet On Worldtour.

Wanneer je kiest voor de Escaperoom Goes wordt je met je vrienden/collega´s/familie opgesloten in een kamer en moet je op zoek gaan naar de oplossing om te ontsnappen. De Escaperoom zit vol puzzels die je moet oplossen, codes om te kraken, noem maar op. Voor maximaal 8 personen.

Restaurantkamer: In vier “restaurants” ga je op zoek naar aanwijzigingen om de kassalade te kunnen openen, want daar ligt natuurlijk de sleutel om te ontsnappen!

On Worldtour: Deze kamer opent begin mei 2018. In deze kamer zijn jullie de bandleden van de band No Escape en jullie staan net op het punt om op Word Tour te gaan. Op zich al spannend, maar nu blijkt de tourmanager niet tevreden te zijn over zijn gage en sluit jullie op in jullie oefenruimte! Lukt het om op tijd te ontsnappen zodat jullie World Tour gewoon door kan gaan?

Klik hier voor ons filmpje van Escaperoom Goes om alvast in de stemming te raken.

Prijzen Escaperoom Goes:
Maandag t/m donderdag  70,- per groep
Vrijdag t/m zondag 90,- per groep

Wil je je uitstapje naar de Escaperoom compleet maken met een gezellig etentje achteraf, boek dan het combiarrangement met een diner bij het ernaastgelegen restaurant de Werelt. Indien je dit combiarrangement boekt betaal je slechts:

Maandag t/m donderdag  60,- per groep
Vrijdag t/m zondag 70,- per groep

Kies om te reserveren in welke escaperoom jullie opgesloten willen worden: