De Werelt GamesDe Werelt Games

Durf jij te ontsnappen uit een Escaperoom? Het leukste uitje voor een kleine groep, waarbij alles draait om samenwerking, puzzeldrift, oplettendheid etc!
Op onze locatie in Terneuzen zal vanaf pasen de escaperoom De Vliegende Hollander geopend zijn.

Met maximaal 10 personen beleef je het volgende avontuur (minimum leeftijd 14 jaar):
Stel je voor: je bevindt je in de het jaar 1678 in de havenstad Terneuzen. Gisteravond zat je nog in een bar met een of andere kapitein en in een dronken bui heb je je handtekening gezet onder een VOC contract. Met andere woorden…. vandaag, zodra het hoog water is, vaar je uit met de rest van de geronselde bemanning om via Kaap de Goede Hoop naar India te varen.
Een hachelijke reis waar veel gevaren op de loer liggen: piraterij, scheurbuik en natuurlijk schipbreuk. En de kans op dat laatste is enorm, want de eigenwijze kapitein van der Decken, wil vandaag op 1e Paasdag tegen alle adviezen in toch uitvaren, terwijl er zeer zwaar weer op komst is. De kans dat je dit avontuur overleeft is dus nihil, tenzij je alsnog onder het contract uitkomt…
Opgesloten in zijn magazijn zit er dus maar één ding op: op zoek gaan naar het contract, om vervolgens met dit belangrijke papier te ontsnappen voordat kapitein van den Decken je over een uur komt ophalen om aan boord te gaan.

Prijzen :
Maandag t/m donderdag  65,- per groep
Vrijdag t/m zondag 80,- per groep

Vanaf 19 april geopend, maar je kunt nu alvast boeken.

Onze Escaperooms zijn rolstoeltoegankelijk.